services beskuren 5 mindre

Utforska
Vi skräddarsyr det här programmet för att passa den flyttandes individuella behov. Vi tar er med på en rundtur i staden samtidigt som vi ger användbar information om att bo i Stockholm, dess fördelar och utmaningar, innan ni accepterar ett uppdrag i staden.

Vi kan även ordna besök på skolor, idrottsklubbar eller annat som kan vara av intresse enligt önskemål.

Skatterådgivning
En lyckad flytt består i grundlig planering, rätt genomförande samt att förstå de ekonomiska konsekvenserna av att flytta till ett nytt land.

Låt oss hjälpa den flyttande med att få en god bild över hur hans/hennes finansiella situation kommer att se ut i Sverige.


tax advisor medium

immigration services

Immigrationstjänster
Att vara utrustad med korrekt rättslig status är avgörande för att få arbeta i Sverige.

Vi hjälper företag och deras anställda med de steg som krävs för att ansöka om arbetstillstånd och uppehållstillstånd.

Hitta bostad
Varje bostadsmarknad har sina egna särdrag och utmaningar. Vi tror att det är viktigt att förstå hur just Stockholms bostadsmarknad fungerar för att sätta realistiska förväntningar och vi är experter på att vägleda er genom processen.

Vi följer med på visningar av objekt framtagna efter kundens behovsbedömning och önskemål. I programmet ingår även bokning av objekt, förhandling av hyreskontrakt, inflyttsinspektion, nyckelöverlämning och överflyttning av diverse abonnemang för el, vatten etc.

home finding

settle in

Etableringsprogram
Väl på plats i det nya hemmet är en snabb och stressfri övergång till vardagslivet i Stockholm av avgörande betydelse för den allra bästa inledningen av den nya tillvaron. Vår erfarenhet är att de med tillhörande familjer är i större behov av extra omsorg och vi har därför olika program för ensamkommande och familjer.

Tjänster som erbjuds inom Settling-In Programs är följande;
• Folkbokföring
• Bankkonto
• Svenskt ID-kort
• Import av bil
• Körkort
• Skolinformation
• Försäkringar
• Försäkringskassan
• Import av husdjur

Tveka inte att fråga oss om ni har några andra önskemål så gör vi vårt bästa för att tillmötesgår era behov.

Enklare & roligare vardag
Där Settling-in stödet tar slut lämnas oftast den flyttande och deras familjer åt sitt öde att ta sig an sitt nya äventyr. Vi kan erbjuda stöd under en längre period upp till 12 månader.

Att ha en hjälpande ”vän” i den nya staden när frågetecken uppstår har visat sig vara av stort värde för den flyttande och stor avlastning för HR-funktionen som ofta blir den som får en massa frågor om stort och smått.

hospitality

 

repatriation program

Återvändarprogram
När uppdraget i Stockholm är slut säkerställer det här programmet att några lösa trådar inte lämnas kvar efter återflytt till hemlandet.

Vi hjälper till att avsluta konton och tjänster. Vi koordinerar även nyckelåterlämning och återbetalning av deposition.

Tillfälligt boende
En företagslägenhet är ofta det mest effektiva alternativet för kortsiktiga uppdrag i Stockholm. Det är också en bra lösning för de som behöver boende under perioden mellan ankomsten till Stockholm och tills dess att de har möjlighet att flytta in i sin mer långsiktiga bostad.

Stockholm Insider ger information om tillgängliga alternativ och samordnar ett hyresavtal efter valt boende.

temporary housing

lease renewal

 

Förnya kontrakt
Ibland, och ganska ofta i Stockholm, brukar uppdrag förlängas och därmed behövs även en förlängning av hyresavtalet. Vi kan hjälpa till med följande:
• Bekräftelse av begäran om nya avtalsvillkor med bolaget/den anställde
• Förhandling av månadshyra och/eller andra förfrågningar
• Noggrann kontroll av kontraktsvillkor och förhandling om avvikelser eller tillägg
• Samordning av kontraktskrivningen

Vi hämtar vid flygplatsen
Är du orolig över hur du bäst tar dig från flygplatsen till hotellet efter en resa med små barn och massor av bagage? Låt oss ordna transporten från flygplatsen till din destination

pick up service

Mer Information
Ring eller mejla oss för en personlig konsultation.